Leta i den här bloggen

söndag 17 oktober 2010

Uppdaterat!

Okej, nu är ett rått ägg svalt, jag har börjat med den vanan nu igen. Historien bakom det är ganska lång så den får dras en annan gång.
Men nu för tiden så har jag alltså den vanan att dricka ett rått ägg varje morgon. I början var det så hemskt! Men nu har det ju som sagt blivit en vana. Det är inte alls jobbigt längre och nu så gör jag det frivilligt. Konsistensen är kanske inte den bästa. Faktum är att det känns som att man sväljer en rejäl snorloska. Inte alls trevligt enligt mig! Och smaken, jaa... Det smakar väl inte så mycket egentligen. Det är väl mest inbillning. Men hinten av ett löskokt ägg finns.

I alla fall. Nu när ägget ligger och bearbetas i magen så funderar jag på att ta en liten powerwalk. Inte så lång, jag funderade på att gå 3 - 4 km. Solen skiner och om man håller sig i solen så blir det nog ganska behagligt.

Senare så kommer Tobias, för dom som inte redan vet det så har vi blivit tillsammans igen, och den här gången ser vi till så att det håller. Vi älskar ju varandra så det här fixar vi! T'n'T - Dynamite!
Det kommer nog mest bli myspys och prat. En film blir det nog också. Vi har inget planerat så vi tar dagen som den kommer.


Angående rökningen då, jag har inte slutat helt men jag har trappat ner en del. Visst är det jobbigt men jag får ge det tid. Jag säger inte att jag ska sluta röka, men jag kommer göra ett tappert försök så önska mig lycka till, det behövs!


Dags för en powerwalk nu!

// Tess.